Politica de anulare și returnare

DEFINITII SI TERMENI

RESCO ARAD– este denumirea comerciala a SC RESCO RETAIL SA, persoana juridica din Romania, avand sediul social in Arad Piata UTA nr, 45-55, avand numar de ordine in Registrul Comertului J2/853/31.05.2023, cod unic de inregistrare fiscala RO48268742.

Vanzator – este RESCO

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care plaseaza o Comanda pe Site.

Site – magazinul online gazduit la adresa web resco.ro si subdomeniile acestuia.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin mijloacele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Toate tarifele aferente Produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A

Toate informatiile folosite pentru descrierea Produselor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, in situatia in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Cumparatorul poate anula comanda doar in ziua plasarii acesteia, prin mijloacele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului.

Cumparatorul are dreptul sa returneze un Produs în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare, potrivit OUG nr 34/2014, prin mijloacele mentionate la sectiunea “contact” din Site.
Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retur. Produsele vor fi acceptate doar daca sunt in starea in care au fost livrate.

Livrarea Comenzii este GRATUITA pe raza orasului Arad. Termenul de livrare este de regula 24 de ore.

Modalitatea de livrare: prin curier, flota proprie, etc